Houten vloeren Brocante Vloeren

Brocante vloeren | Bebo Parket

Beboparket (het bedrijf achter www.beboparket.nl en www.bebolaminaat.com) voert een zeer ruime collectie vloeren met verouderde Ďlookí onder de naam ĎBrocante vloerení. Door ons speciaal geselecteerde fabrikanten wordt deze vloerencollectie gemaakt. Het lijkt dat de (eiken)houten vloeren door de afwerking al eeuwen in een kasteel hebben gelegen. Wij kunnen de vloeren leveren in verschillende afmetingen eventueel ook met band en bies. We kunnen nog meer Ďoudeí uitstraling creŽren door de vloer te leggen in een visgraat, zo krijg je een mooi authentiek patroon.

Meer informatie over Brocante vloeren:

GEBORSTELDE PARKETVLOEREN

Profiteer van de mooie houttekening in uw plankenvloer

Goedkope geborstelde parketvloeren bij www.beboparket.nl en www.bebolaminaat.com

Voorbeelden van houtsoorten met open poriŽn zijn eiken, essen en grenen. Door deze poriŽn hebben ze allen een eigen houttekening welke is ontstaan door weersinvloeden. Iedere plank is verschillend door de bepaling van de zon, regen, wind en de bodem.

Wij van Beboparket (het bedrijf achter www.beboparket en www.bebolaminaat.com) kunnen uw vloer ook nog eens borstelen, zodat de vloer nog meer wordt benadrukt door de nerftekening in het hout. Dit doen wij door met borstels het zachte hout tussen de nerven weg te slaan.

Versterk de tekening met olie of lak

We kunnen het effect van de nerftekening nog meer versterken door deze met olie of lak te behandelen. Het kleurpigment in de afwerklaag komt vooral bij intensieve lichte of donkere kleurpigmenten te voorschijn. Het kleurpigment hecht zich in het ontstane reliŽf in de plank.

Een klein nadeel is dat geborstelde parketvloeren eerder vuil in dit reliŽf opnemen dan de houten vloeren die deze behandeling niet hebben gehad.