Houten vloeren Lamelparket Geprefabriceerde vloeren

Geprefabriceerde vloeren van Horeca-lamelparket

Degelijk Deens design met uniek clipsysteem

 

 

www.parketvloeren.com (een merk van Beboparket) Beboparket kent u van de beste (parket)vloeren geleverd tegen de beste kwaliteit en de laagste prijs. www.parketvloeren.com levert geprefabriceerde vloeren van Horeca-lamelparket. Van oorsprong een Hollands bedrijf welke één van de grootste fabrikanten van houten vloeren in Europa is.

 

Stevig en sterk

 

Horeca-lamelparket is stevig en sterk door zijn massieve parketvloeren. De fabrikant heeft een uniek persdroogsysteem ontwikkeld welke voor de stevigheid en sterkheid zorgt. De vloer is daardoor minder vatbaar voor vocht. Horeca-lamelparket heeft een speciaal legsysteem met clips.

 

Neem voor informatie over Horeca-lamelparket-vloeren contact met ons op

 

VEROUDERDE VLOEREN

 

 

Volop verouderde vloeren op voorraad

‘Brocante vloeren’ Hét merk van www.beboparket.nl en www.bebolaminaat.com

 

Een mooie houten vloer met een verouderde uitstraling, wat is er nog mooier? Het lijkt alsof de vloer al jaren in uw woning ligt, maar deze is praktisch nieuw. Beboparket (het bedrijf achter www.beboparket.nl en www.bebolaminaat.com) laat parketplanken kunstmatig drogen. Door dit drogen ontstaat een relatieve houtvochtigheid van maar liefst 8% tot 10% voor Tapisparket of Lamelplanken. Voor massief houten vloerdelen ontstaat een houtvochtigheid van wel 10% tot 12%.

 

We kunnen er zo voor zorgen dat het hout niet gaat werken wanneer deze gelegd is in uw woning. Normaal gesproken is het erg droog in uw hedendaagse woning. De planken die gedroogd zijn in onze droogkamer hebben dan ook minder tot geen last van deze droogte. Ook wordt  op deze manier met een gerust hart een doorleefde uitstraling van uw houten vloer of parketplanken gecreëerd.

 

Het verouderingsproces bij parketvloeren

 

De vloerplanken ondergaan eerst een aantal bewerkingen voordat ze een ‘verouderd uiterlijk’ hebben.

 

1 De vellingkant van de parketplank wordt geschraapt (om het effect van de slechte schaafmachine

na te bootsen worden de randen gebroken)

2 kastijden (het licht beschadigen van het oppervlak)

3 trommelen (met een machine kleine beschadigingen aanbrengen)