Houten vloeren Parketvloeren in de badkamer

Parketvloeren in de badkamer | Bebo Parket

Houten vloeren in de badkamer? Het kan!

 

www.parketvloeren.com uw specialist in iedere situatie

Er bestaat een speciaal pakket parketvloer of houten vloer welke geschikt is voor in de badkamer. U zult wel denken “dat is toch niet mogelijk”. Toch kunnen wij van Beboparket (het bedrijf achter www.beboparket.nl en www.bebolaminaat.com) u deze speciale vloer leveren!

Wij durven het aan om in uw badkamer een houten vloer of parketvloer te leggen. Niet iedere leverancier of parketteur wil dit risico nemen. U kunt met de juiste garantievoorwaarden uw parket voor in de badkamer vinden bij www.parketvloeren.com

 

Speciaal gedroogde vloeren voor natte ruimtes

 

Een teak houtsoort leent zich uitstekend voor gebruik in de badkamer. Wel moet deze teak vloer op de juiste manier geprepareerd en bewerkt zijn. Wij hebben hiervoor onze speciaal geselecteerde leveranciers die ervoor zorgen dat het hout op de juiste manier bewerkt is en in uw badkamer (de natte ruimte) gelegd kan worden. De massief hardhouten vloerdelen worden speciaal gedroogd.

Bij parketvloeren.com kunt u ook informatie krijgen over ondervloeren, afkitten, verlijming en afwerking om specialistische klussen in uw huis te klaren.

 

Veel verschillende houtsoorten en legpatronen mogelijk

 

Het is in uw badkamer mogelijk om verschillende legpatronen te leggen, zoals visgraat of Hongaarse punt. Dit leggen gaat eigenlijk op dezelfde manier als bij een ‘gewone’ houten vloer in de woonkamer. Er is keuze uit verschillende houtsoorten om te leggen in de badkamer, zoals eiken, merbau, afzelia, wengé of kambala.

Bij Beboparket (het moederbedrijf van www.parketvloeren.com) vindt u vloeren voor het hele huis inclusief de badkamer! Tevens hebben wij kennis van entreematten, plinten en randafwerking en ook kunnen wij informatie geven over vloerverlichting.