Houten vloeren Vloeren met ondervloer

Vloer met een juiste ondervloer

www.beboparket.nl de beste ondervloer voor de beste prijs

Wij van www.beboparket.nl kunnen u alle informatie geven over de juiste ondervloer passend bij uw type vloer. Of u nu kiest voor een fraai zacht tapijt of een populaire pvc-vloer (ook wel LVT-vloeren of vinylstroken genoemd) een mooi gelegde laminaatvloer of een warme (houten parket) vloer.

3 belangrijke zaken bij de keuze van een ondervloer

Er zijn 3 dingen bepalend voor de juiste keuze van een ondervloer en voor uw woongenot:

*contactgeluid

*loopgeluid

*stabiliteit

Wat is contactgeluid?

Contactgeluid is de overdracht van geluid tussen twee ruimten in een woning of gebouw. Met name in appartementen en bovenwoningen in Nederland geldt voor contactgeluidoverdracht een verbeternorm van 10dB.

Lees hier meer over contactgeluid en uw ondervloer

Wat is loopgeluid?

Een ander woord voor loopgeluid is ook wel reflectiegeluid. Het is prettig dat zowel in appartementen en bovenwoningen als in eengezinswoningen dat de vloer het loopgeluid reduceert.

Het loopgeluid wordt vaak als vervelend ervaren. Het is dus erg belangrijk om een goede ondervloer te leggen om dit loopgeluid sterk te minderen.

Lees hier meer over loopgeluid en uw ondervloer

Wat is stabiliteit?

Om uw vloerbedekking stabiel te houden is het van belang een goede ondervloer te leggen. Een goede vloer hoort immers stabiel te zijn. Bij een vloerbedekking, bijvoorbeeld houten vloeren of enkele pvc-vloeren of laminaat, met een klikverbinding is het zeker van belang of zelfs noodzakelijk om de juiste stabiliteit te creŽren.

Lees hier meer over stabiliteit en uw ondervloer

Kijk voor onze goedkoopste en altijd de juiste ondervloer voor uw vloer op www.beboparket.nl

Hier vindt u alle informatie en altijd voor de laagste prijs!