Houten vloeren Lamelparket Lamelparket prijs

Lamelparket voor de beste prijs | Bebo Parket

www.beboparket.nl en www.bobolaminaat.com

 

 

Een sfeervolle houten vloer met systeemparket

U krijgt een kant-en-klaar voor gefabriceerde parketvloer met een vloer van lamelparket. Lamelparket wordt ook wel systeemparket of systeemvloer genoemd, dit is dan ook niet zomaar.

Ook wordt deze vloer wel Aziatische lamelvloer genoemd of worden termen gebruikt als multiplanken en samengestelde vloerplanken.

 

Deze vloerconstructie ontwikkeld in Scandinavië bestaat uit een brede, zelfdragende vurenhouten onderlaag. Op deze onderlaag worden in de fabriek kruislings kleine vurenhouten latjes verlijmd.

Waarna  de onderlaag wordt voorzien van een toplaag, dit is om en nabij een halve centimeter hardhout. In de fabriek wordt deze toplaag voorzien van diverse slijtvaste laklagen. Dit maakt het mogelijk dat wanneer de vloer gelegd is deze ook meteen belopen kan worden.

 

Waarom verschillende lagen?

 

Waarom zijn systeemvloeren of lamelparket opgebouwd uit verschillende lagen:

1 De werking van de vloerconstructie wordt verkleind omdat deze zo steviger is

2 Bij de productie (vooral bij duurdere houtsoorten) van de vloer hoeft minder duur hout gebruikt te

worden en dit maakt de vloer aanzienlijk goedkoper en heeft de uitstraling van massief hout.

 

Er vormt zich een stevige en heftige ‘zwefende’ vloer door de messing- en groefverbinding rondom de vloerdelen. Door deze constructie wordt vooral op dure arbeidskosten op de bouwplaats bespaard.

 

Ruim assortiment lamelparket

 

www.beboparket.nl en www.bebolaminaat.com (een merk van Beboparket) levert verschillende soorten systeemparketvloeren die voldoen aan uw eisen en wensen. Wij kunnen vloeren leveren uit een uitgebreid assortiment met een hoge kwaliteit en natuurlijk tegen de laagste prijs! U vindt bij ons uit voorraad leverbaar de meest gangbare houtsoorten, maar ook wat minder gangbare houtsoorten zoals merbau, kambala, ahorn basracolus en mutenye.

 

Uw parketvloer zelf leggen?

 

U kunt uw parketvloer zelf leggen. Het is zeer eenvoudig en dus een groot voordeel van systeemparket. U bent nodig een hamer, een zaag en een klosje hout. U kunt dan in een dag uw recht-uit-recht-aan kamer voorzien van een nieuwe, mooie sfeervolle houten vloer. Het mooie is dat het uw vloer iets extra’s geeft omdat u deze natuurlijk zelf heeft gelegd en nog een bijkomend voordeel is dat u ook nog eens na afloop veel geld bespaart. Wij van www.beboparket.nl en www.bebolaminaat.com laten u niet zomaar in het diepe springen, want u krijgt een duidelijke leginstructie mee en een handig doe het zelf koffertje welke u leent. In dit handige koffertje zit alle gereedschap en hulpmiddelen welke u nodig heeft.